Gemeente Hengelo

Bent u bij de tweede bijeenkomst over de Omgevingsvisie?

woensdag 17 april 2024

MFA 't Berflo
Inschrijving gesloten

Bent u bij de tweede bijeenkomst over de Omgevingsvisie? 

Zoals u weet werkt de gemeente aan een plan voor de toekomst van Hengelo. In januari vond er een eerste bijeenkomst plaats om de derde fase van de Omgevingsvisie verder vorm te geven. U heeft hier input op gegeven en daar zijn we mee aan de slag gegaan. Dit willen we graag aan u presenteren. Ook als u tijdens de eerste bijeenkomst niet aanwezig was of kon zijn, kunt u bij de tweede bijeenkomst aanwezig zijn. Bent u er bij op 17 april?

Mede door uw input wordt het steeds duidelijker hoe de omgevingsvisie eruit komt te zien, dat willen we u graag laten zien. Tijdens de avond is ruimte om hierop te reageren. We gebruiken de input van de avond om de omgevingsvisie verder af te ronden, zodat deze gelezen kan worden door geïnteresseerden. 

Wat ging er aan vooraf?
In januari vond de eerste bijeenkomst plaats om de derde fase van de omgevingsvisie verder vorm te geven. Tijdens de avond waren zowel inwoners als bedrijven en belangenorganisaties aanwezig om na te denken over het Hengelo van 2040. De deelnemers gingen in groepen praten over de 5 verschillende thema’s van de omgevingsvisie. Het verslag van de bijeenkomst is als bijlage toegevoegd. 

Waar en wanneer?
De tweede bijeenkomst over Hengelo in 2040 vindt plaats op woensdag 17 april 2024. De avond duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. Hopelijk bent u er tijdens de tweede bijeenkomst (weer) bij. Het is geen probleem als u er de eerste avond niet bij kon zijn.

De avond vindt plaats van in MFA ‘t Berflo, Apolloplein 1.

U kunt zich aanmelden tot en met 14 april 22.00 uur. 

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Iris Lansink, gemeente Hengelo via 06 10 46 23 60 of per mail iris.lansink@hengelo.nl

location_on
MFA 't Berflo
Appoloplein 1 Hengelo
access_time
van
19:30
tot
21:30